Microneedling

Microneedling is een effectieve, huidverbeterende behandeling waarbij de huid een natuurlijke boost krijgt. Hierdoor verstevigt en herstelt de huid. Microneedling helpt bij het verminderen van de volgende huidproblemen: rimpels, (acne) littekens, grove poriën & hyperpigmentatie.

De behandeling Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd. Tijdens de behandeling wordt een serum aangebracht. Vervolgens worden er met een meso-pen kleine micro-kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor kan het serum tot diep in de huidlaag  doordringen. Na de behandeling met de Meso-pen wordt een alginaat masker aangebracht zodat de huid kalmeert en roodheid vermindert. Tot slot wordt  Calendula oil elixer aangebracht om de huid tot rust te brengen.

De werking De microneedling behandeling stimuleert de huid tot aanmaak van collageen. Collageen is een eiwit wat van nature in onze huid voorkomt en zorgt ervoor dat onze huid mooi stevig en glad is. Naar mate we ouder worden wordt de aanmaak van collageen steeds minder. Met behulp van de MesoPen worden kleine micro-kanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling worden de actieve werkstoffen  hyaluron en retinol aangebracht zodat deze diep in de huid dringen. Vervolgens gaat het lichaam aan de slag om de kanaaltjes te sluiten door collageen aan te maken. Met als resultaat dat de huid weer steviger en gladder wordt, waardoor rimpeltjes verminderen, grove poriën verfijnen, pigmentvlekken verminderen, littekentjes verzachten en zelfs kunnen verdwijnen.

Na de behandeling zal de huid hard aan het werk gaan om nieuw collageen aan te maken. Dit proces duurt 28 dagen. Belangrijk na de behandeling Na de behandeling is de huid kwetsbaar en is het belangrijk de huid 24 uur zoveel mogelijk met rust te laten. Gebruik geen make-up, parfum en andere verzorgingsproducten. Ook zwemmen, sauna en sporten raden wij zeer af om irritatie en ontstekingen te voorkomen. Na 24 uur is de huid herstelt en mag je weer doen wat je gewend bent. Na de behandeling kan de huid droog en trekkend aanvoelen. Wij raden aan om een Calendula oil elixer aan te brengen. Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Microneedling is al effectief bij een enkele behandeling maar voor optimaal resultaat raden wij een kuur aan. Hoeveel behandelingen nodig zijn, is afhankelijk van het huidtype en de conditie van de huid. Collageen wordt door het natuurlijke proces van het lichaam op den duur weer afgebroken. Om het resultaat langer te behouden, raden we aan om eens in de 4 maanden de behandeling te herhalen. Prijs van deze behandeling behandeling 60 min €82,50