Bio Peel

Bio Peel

Wat is een Bio Peel?

Een Bio Peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenpeeling optimaal door de huid opgenomen. Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd. Ook worden tijdens de massage dode huidcellen effectief verwijderd.

Hoe werkt een Bio Peel?

De huid wordt eerst gereinigd en daarna wordt de kruidenpeeling aangebracht. De kruidenpeeling wordt gedurende 10 tot 15 minuten ingemasseerd. Tijdens de massage kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen.

Na de massage met de kruidenpeeling wordt een masker aangebracht.Hierna wordt er een serum en verzorging aangebracht die afgestemd is op uw huid. Tijdens de peeling worden er veel dode huidcellen verwijderd. Daarom wordt de behandeling afgesloten met een Oil Elixer en een beschermende zonnefactor.

Wat doet de Bio Peel?

Wat de Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel. Hierdoor worden de voedingsstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid. De Spirulina-alg bevat alleen al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer gemakkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen. De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijke glow en de huidtextuur is verfijnd. Het huid-eigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhoogd. Daarnaast heeft de biopeel een sterk ontgiftende werking.

Effectiviteit

  • algemene huidverbetering
  • huidherstel
  • herstel bij (uitgebluste) puistjes
  • onderhuidse (talg) bultjes
  • gladder huidoppervlak
  • intensieve ontgiftingverwijderen van dode huidcellen
  • egalere teint
  • fijnere poriĆ«n

Belangrijke punten

Na de behandeling is het belangrijk om de volgende punten goed op te volgen:

Er worden meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd. Daarom dient de zon(ne)bank minimaal 14 dagen worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om de Anti- Age Protect Cream spf-50+ aan te brengen.

De huid kan tot 48 uur na de behandeling droog en licht trekkerig aanvoelen. U kunt dit wegnemen door het gebruik van een olie-serum, zoals het Dry Rescue Serum of een van de Oil Elixers.

Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen. Ook dan kunt u gebruik maken van een olie-serum om de schilfering tegen te gaan.

Tussen een Botox behandeling en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten. De Bio Peel ontgift namelijk de huid, maar ook de botuline toxine van de Botox. Drink na de behandeling minimaal 2 liter water om de vrijgekomen afalstoffen af te voeren.

Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerderebehandelingen aangeraden. Ik adviseer u hier graag over.

Maak een afspraak